Zoeken naar huis kopen schoten

huis kopen schoten
Internetgazet Heusden-Zolder Het nieuws van vandaag.
Er is extra bier aangevoerd én gekoeld, de dj's' hebben de juiste muziek gekozen en de hotdog broodjes zijn onderweg alles is klaar om straks de clash van de Rode Duivels met de Japanse samoerai te volgen in de WK-Arena.
strategies
Instapklare ruime woning 3-4slpkmrs met garage Patrimmonium.
In een rustige straat te Schoten vinden we deze gerenoveerde woning terug met 3 tot 4 slaapkamers en een ruime garage. Via de hal komen met apart toilet komen we in de leefruimte met aan de rechterzijde een tv hoek. Aansluitend vinden we een uiterst moderne keuken met alle nodige toestellen en met veel lichtinval door de lichtkoepel en de schuiframen die toegang. geven tot de tuin garage. De garage 36m kan u bereiken via de doodlopende achterliggende straat. De keuken en aanbouw zijn in 2013 gerealiseerd. In de bergruimte vinden we ook de HR ketel 2012 terug en toegang tot de. De woning krijgt ook nog nieuwe ramen einde juni en nieuwe voordeur. Op de eerste verdieping hebben we een gerenoveerde badkamer met inloop-douche en dubbele lavabo. 3 slaapkamers 139, en 12. Er is tevens een vaste trap naar boven waar er nog een extra slaapkamer-chill ruimte is 25m. Daarboven heeft u nog een geïsoleerde zolder. lage epc en energiekost. Wg, gdv, gvkr, gvv, vg. Aarzel niet om ons vlug te contacteren: david@patrimmonium.be. Deel deze pagina op Facebook. Deel deze pagina op LinkedIn. EPC Code: 2063570-1. Kopen of Huren.
Phishing
Wellimmo Woningen.
Hou me op de hoogte. Sortering: Prijs Type Gemeente Recent. Zoeken Uitgebreid zoeken. Bekijk op kaart Toon panden in lijst. Te koop: Eengezinswoning. Te koop: Uitzonderlijke woning. Te koop: Herenwoning. Te koop: Uitzonderlijke woning. Te koop: Herenwoning. Te koop: Herenwoning.
https://www.deerenberg.nl/nl/home
Dreambaby: alles voor toekomstige ouders en hun baby.
Met je gloednieuwe gezinnetje op vakantie gaan, dat betekent: quality time! We hebben alles in huis om hen comfortabel te dragen en veilig op de fiets of in de auto te zetten. Neem je baby dus gezellig mee op stap en geniet met volle teugen van elkaar!
Immo Schoten Te Koop in Schoten 2900 Immoscoop.
Heb je nog geen account? Ik wil op de hoogte blijven van de laatste nieuwe panden bij IMMOSCOOP met de volgende criteria: Ligging: Schoten. Status: Te Koop. Prijs: 0 5.000.000. Bewaar zoekopdracht Annuleren. Blijf op de hoogte. Woning / Huis.
Huizen te koop in Schoten ERA Belgium.
Gelmelenstraat 121, 2900 Schoten. Gelijkvloerse en gerenoveerde woning met moderne afwerking. Kopstraat 390, 2900 Schoten Schoten. ERA Comfort Garantie: basic. Wij zoeken voor u! Wij sturen u een e-mail van zodra wij nieuwe panden in onze portefeuille krijgen die voldoen aan uw zoekopdracht.
Te Koop IMMO KOLUM.
Pagina 1 van 4 41 zoekertjes. Immo Kolum Sint-Cordulastraat 19/1, 2900 Schoten, Gemeenteplein 8, 2520 Broechem en Liersebaan 29/2, 2240 Zandhoven. Tel: 03 645 0 645 E-mail: info@immokolum.be. BE0808084630 BIV 505.706 België Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV Luxemburgstraat 16 B, 1000 Brussel.
IN BEELD. Zware brand aan rieten dak in Schoten Schoten Gazet van Antwerpen.
Een villa in de Kanaallei in Schoten brandde dinsdag volledig uit. Dakwerkers waren bezig aan de afwerking van het rieten dak dat het sluitstuk van de renovatie van de woning moest worden. De brand brak rond 14.30u uit in het witte landhuis in de wijk Schotenhof.

Contacteer ons