Resultaten voor nieuwbouwprojecten schoten

nieuwbouwprojecten schoten
Nieuwbouw Bilfinger in gebruik genomen.
Het bedrijf richt zich vooral naar de omliggende industrie en is dé specialist op vlak van fabricatie, montage en onderhoud van pijpleidingen. Bilfinger ROB verhuisde onlangs naar een nieuwbouw aan de Boereveldse weg waar ook het zusterbedrijf Bilfinger Industrial Services uit Schoten nu onderdak heeft. Bilfinger Industrial Services is een toonaangevend bedrijf op gebied van isolatie, asbestverwijdering en steigerbouw; het heeft ook een klimteam om herstellingen en onderhoud te doen op grote hoogtes zoals windmolens en fakkels. Door de synergie tussen de twee zustermaatschappijen zal het tewerkstellingscijfer in de Waaslandhaven in één klap met 400 mensen verhogen. Nieuw is dat ook het bedrijf Bilfinger EMV, gespecialiseerd in elektromontage, zijn zetel heeft in het nieuwe pand. Bilfinger EMV is het jongste dochterbedrijf van Bilfinger ROB. Het werk van Bilfinger ROB bestaat vooral uit onderhoud aan pijpleidingen en procesinstallaties maar Bilfinger heeft ook een ijzersterke reputatie in nieuwbouwprojecten.
https://www.assuranceendirect.com/
Nieuwbouw t Zand en Satijnvlinder Utrecht. foto-media.
Julius Gezondheidscentrum Terwijde. Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief. Wil je op de hoogte blijven? Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over de nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars! Interesse onder regio. De Koning makelaars. 2018 De Koning makelaars Privacyverklaring Cookieverklaring Disclaimer.
wordpress programmeur
Nieuwbouwprojecten te koop in Schoten 2900 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
xml version1.0" encodingUTF-8? Nieuwbouwprojecten te koop in Schoten 2900. xml version1.0" encodingutf-8? Zoekcriteria aanpassen xml version1.0" encodingutf-8? 1 3 van 3 resultaten. Prijs vanaf 269.000. PROJECT 100% Beschikbaar. Constant Neutjensstraat 37 2900 Schoten. 8d op Zimmo 120m xml version1.0" encodingutf-8?
vpn australia
ERA projects.
Kleinschalig nieuwbouwproject in de dorpskern van Schoten bestaande uit 5 appartementen, allen met tuin en/of terras alsook een carport achteraan het gebouw. Volledig gebouwd naar de hedendaagse normen met vloerverwarming, veel lichtinval, ventilatie D alsook alle grote voordelen daar het gebouw is opgetrokken volgens de BEN principes.
https://www.indito.be/
VB Partners Immobiliën Van alle Markten Thuis.
Elke VB Makelaar heeft een gespecialiseerde opleiding genoten die breder gaat dan de klassieke vastgoedopleiding. Door de ervaring van onze medewerkers bij diverse grote ondernemingen in het verleden kunnen we u de nodige vakkennis voorleggen die vereist is bij een vlotte afhandeling van uw dossier.
Belgo-Flat Nieuwbouw Appartementen.
Zoeken Uitgebreid zoeken. Bekijk op kaart Toon panden in lijst. Residentie Ooievaarsnest B E N 30. Nieuwbouwproject MIDDEN BAUME. LANCERING NIEUW PROJECT. Nieuwbouwproject De Mouterij. ERKENDE assistentiewoningen DE MOUTERIJ. Residentie Zuiderpoort blok C Aartselaar. Nieuwbouwproject THE K. Nieuwbouwproject AXO 118.
Nieuwbouw Janssen en Janssen.
Gelijkvloers nieuwbouwappartement van 90 m vlakbij centrum met 2 slaapkamers, privé tuin, berging en terras. Nieuwbouwappartement van 100 m op de 2de verdieping vlakbij centrum met 3 slaapkamers, berging en 2 Zuidgerichte terrassen. Nieuwbouwappartement van 90 m op de 1ste verdieping vlakbij centrum met 2 slaapkamers, berging en terras.
Groen licht voor verkavelingsvergunning Kruispad Gemeente Schoten.
Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Schoten keurde dinsdag 21 november 2017 de verkavelingsvergunning Kruispad goed. Het project ken je misschien ook als project A an de Vaart. Projectontwikkelaar Mevacom zal het verborgen binnengebied van 32, hectare tussen de Zaatstraat, Theofiel Van Cauwenberghslei, Kruispadstraat en Fluitbergstraat ontwikkelen en toegankelijk maken voor alle Schotenaren.

Contacteer ons