Resultaten voor huis te koop kopstraat schoten

huis te koop kopstraat schoten
Appartementen Markt 21.
94 m 2. 90 m 2. 95 m 2. 95 m 2. 96 m 2. 2019 Markt 21. Disclaimer en privacybeleid. powered by motionmill. Markt21 maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Huis met 3 slaapkamers te koop in Schoten 2900 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
Huis 1 slaapkamer te koop in Schoten. Huis 2 slaapkamers te koop in Schoten. Huis 3 slaapkamers te koop in Schoten. Huis 4 slaapkamers te koop in Schoten. Huis 5 slaapkamers te koop in Schoten. Alle huizen te koop in Schoten.
auto verzekeren
Panden te koop in Schoten ERA Belgium.
Leuke bel-etage met 3 slaapkamers in het hartje van Schoten. Gelmelenstraat 121, 2900 Schoten. Gelijkvloerse en gerenoveerde woning met moderne afwerking. Kopstraat 390, 2900 Schoten Schoten. ERA Comfort Garantie: basic. Gelijkvloers appartement van 88 m met aparte garagebox. Braamstraat 26, 2900 Schoten.
seo google
Te koop huis in Schoten Trovit.
2900, Schoten, Provincie Antwerpen. Deze leuke woning met mogelijkheden nog verder af te werken is rustig gelegen vlakbij het centrum van Schoten. Op het gelijkvloers is een. zimmo 30 dagen geleden. Huis te koop voor 329000 euro met 4 slaapkamers.
Vastgoed kopen of huren t Waterhuys Vastgoedkantoor Schilde.
Indeling: centrale inkomhal van het appartementsgebouw hal voor privatief gebruik op de 2de verdieping toegang tot de leefruimte van het appartement ingedeeld in een eetkamer en een salon dat grenst aan het terras van ca. 60m en bereikbaar via grote schuiframen de ingerichte keuken is voorzien van een gasfornuis dampkap vaatwasmachine oven. De nachthal heeft toegang tot: een afz. Huis te koop te 2900 Schoten.
Schoten Regio HLN.
06/11 De politiezone Schoten roept inwoners op om alert te zijn, want de voorbije dagen kreeg de gemeente te kampen met een inbrakenplaag. Kleuterschool klaar, nu de meubels nog. 05/11 Het nieuwe kleutergebouw van de Schotense basisschool Deuzeldpark werd een paar dagen geleden opgeleverd.
Immo Schoten Te Koop in Schoten 2900 Immoscoop.
Heb je nog geen account? Ik wil op de hoogte blijven van de laatste nieuwe panden bij IMMOSCOOP met de volgende criteria: Ligging: Schoten. Status: Te Koop. Prijs: 0 5.000.000. Bewaar zoekopdracht Annuleren. Blijf op de hoogte. Woning / Huis.
Lidl in Paalstraat nog dit jaar klaar Schoten Gazet van Antwerpen.
Maak van Schoten jouw startgemeente! Lidl in Paalstraat nog dit jaar klaar. 08/04/2017 om 1205: door Jan Auman. Lidl brengt haar klanten met grote borden op de hoogte: de nieuwe supermarkt gaat nog dit jaar open. Foto: Jan Auman. In de Paalstraat ging in november al de nieuwe Aldi open. Eind dit jaar wil ook Lidl er het lintje van haar nieuwe vestiging doorknippen. Nauwelijks 200 meter verder is er al langer een grote Colruyt. Zelfs op wandelafstand krijgt de consument straks veel keuze in Bloemendaal. Lidl is al enkele jaren gevestigd in de voormalige Covee langs het kanaal Dessel-Schoten in de Zaatstraat. Maar de winkel moet er weg om plaats te maken voor het nieuwe woonproject Aan de Vaart van Mevacom. De projectontwikkelaar uit Deurne wil er tweehonderd woningen neerzetten. Terugkeren naar de oorspronkelijke site van Lidl in het bedrijvenpark Bloemendaal kon niet omwille van stedenbouwkundige beperkingen en dus kocht de Duitse supermarktketen gronden aan tussen de Kopstraat en Paalstraat.

Contacteer ons