Zoeken naar huis te koop wezelsebaan schoten

huis te koop wezelsebaan schoten
HUIS STORT IN Schoten Regio HLN.
We konden er niets meer aan doen. De politie heeft de hele buurt ontruimd en de Wezelsebaan afgesloten. Ook de gas en watervoorzieningen werden afgesloten. Rond 22.15 uur is het huis ingestort. De bewoners hebben dat voor hun ogen zien gebeuren, vertelt Els Dellafaille, woordvoerster van politiezone Schoten. De uitbaters van De Wezel worden voorlopig opgevangen bij familie. Volgens hun dochter zijn ze volledig van slag. Gistermiddag zijn enkele experts ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak van de verzakking en de instorting.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Immo Schoten Te Koop in Schoten 2900 Immoscoop.
Heb je nog geen account? Ik wil op de hoogte blijven van de laatste nieuwe panden bij IMMOSCOOP met de volgende criteria: Ligging: Schoten. Status: Te Koop. Prijs: 0 5.000.000. Bewaar zoekopdracht Annuleren. Blijf op de hoogte. Woning / Huis.
auto verzekeren
t Waterhuys Vastgoed Vastgoedkantoor in Schilde Immo.
te koop Beerse Vlimmeren. te koop Halle Zoersel grens Schilde. te koop Aartselaar. te koop Ranst Broechem. te koop Schilde. te koop Schilde. te koop Borsbeek. te koop Antwerpen. te koop Schilde. te koop Oelegem. te koop Zoersel. laatst verkochte panden.
seo google
Huizen te koop in Schoten 2900 Immovlan.be.
Vous pouvez trouvez plus d'infos' sur les garanties de confidentialité, le droit d'accès' et les possibilités opt-out ici: https//www.trackuity.com/platform/privacy-policy.: Uw zoekopdracht aanpassen. Terug naar homepagina. Terug naar top. Te koop / te huur. Te koop uit de hand. Kopen op lijfrente. Huis gemengd gebruik.
Huis te koop Schoten 2900 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twi
Huis 1 slaapkamer te koop in Schoten. Huis 2 slaapkamers te koop in Schoten. Huis 3 slaapkamers te koop in Schoten. Huis 4 slaapkamers te koop in Schoten. Huis 5 slaapkamers te koop in Schoten. Alle huizen te koop in Schoten.
Te koop huis in Schoten Trovit.
2900, Schoten, Provincie Antwerpen. Deze leuke woning met mogelijkheden nog verder af te werken is rustig gelegen vlakbij het centrum van Schoten. Op het gelijkvloers is een. zimmo 30 dagen geleden. Huis te koop voor 329000 euro met 4 slaapkamers.
te koop Meeusen vastgoed.
op de hoogte. Indien u niet onmiddellijk vindt wat u zoekt, kan u via deze link uw wens kenbaar maken. Van zodra wij een pand hebben dat aan uw wensen voldoet, wordt u op de hoogte gebracht. Meeusen vastgoed BVBA.
Buurt ongerust over afsluiten van Wezelsebaan Schoten Gazet van Antwerpen.
Langs deze invalsweg naar Koningshof en Schotenhof liggen verschillende grote scholen. Ook De Lijn maakt gebruik van deze straat om Schoten te doorkruisen. De buurtvereniging vreest ook sluipverkeer, dat de files op de Botermelkbaan zal trachten te vermijden. De wijkvereniging Lindenhof heeft in 2004 de plaatsing gevraagd van verkeerslichten op het kruispunt. Het toenmalige gemeentebestuur heeft dit voorgelegd aan de provinciale commissie Wegen en Verkeer, die als voorwaarde stelde dat de Wezelsebaan en één van de twee kruispunten met de Columbuslei of de Dennenlei zou worden afgesloten. Foto Pascal Van Nuffel. Exclusief voor abonnees. Buurman troggelt erfenis broers af: Die man weet helaas van geen ophouden. Verlossing nabij voor wie huis wil kopen, maar er is misschien ook slecht nieuws.

Contacteer ons