Resultaten voor huis te koop heikantstraat schoten

huis te koop heikantstraat schoten
Appartement verkocht te SCHOTEN, Heikantstraat 86.
Appartement te SCHOTEN Heikantstraat 86. 225 000 Bereken lening en notaris kosten. Print Mail een vriend Info aanvragen. Bewoonbare opp: Onbekend. Oppervlakte grond: Onbekend. Verwarming: CV op gas. Algemene staat: Nieuwbouw. Kadastraal inkomen: 000., EPC Unieke Code: 11040-G-2011_8894/EP00410/SV/A001/D01. EPC Waarde kWhm.: KOOP NU MOGELIJK MET KLEIN BESCHRIJF!
SEO Page Optimizer France
Immo Schoten Te Koop in Schoten 2900 Immoscoop.
Heb je nog geen account? Ik wil op de hoogte blijven van de laatste nieuwe panden bij IMMOSCOOP met de volgende criteria: Ligging: Schoten. Status: Te Koop. Prijs: 0 5.000.000. Bewaar zoekopdracht Annuleren. Blijf op de hoogte. Woning / Huis.
www.slotenmaker24-7.amsterdam
Error Title.
marketing agentur augsburg
woning te koop Heikantstraat 224 Schoten, ref. 480997 immo proxio.
Verkocht 3038 dagen. Woning Heikantstraat, 2900 Schoten. Gepubliceerd op 31-8-2010. Woning met 4 slaapkamers. Goed onderhouden duplex-appartement met op de eerste verdieping een ruime woon-en eetkamer, keuken met aansluitend terras en een apart toilet. De tweede verdieping bestaat uit 4 slaapkamers, een berging, badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo. Naast de badkamer is tevens een wasplaats met voorziening voor wasmachine en droogkast. De tuin en garage zijn te bereiken via een trap vanaf het terras. Op het gelijkvloers bevindt er zich een kiné-praktijk die niet mee verkocht wordt. Eventueel mogelijkheid tot aankoop van het ganse gebouw met verhuur van de praktijk aan de huidige eigenaar. Indeling: Berging, Garage, Keuken, Slaapkamer 4, Terras, Toilet 2, Tuin, Woonkamer. Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding. Niet van toepassing. Welke rente krijgt uw buurman? Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be. Huis te koop.
Amsterdam
Huis te koop Schoten 2900 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twi
Huis 1 slaapkamer te koop in Schoten. Huis 2 slaapkamers te koop in Schoten. Huis 3 slaapkamers te koop in Schoten. Huis 4 slaapkamers te koop in Schoten. Huis 5 slaapkamers te koop in Schoten. Alle huizen te koop in Schoten.
bad delhaize schoten vaart te koop huis in schoten.
Huis 5 slaapkamers te koop in Schoten. Alle huizen te koop in Schoten. immo te koop schoten. huis te koop brechtsebaan schoten. huis schoten te koop. huis te koop heikantstraat schoten. te koop in Schoten. te koop huis in schoten.
Immo te koop in Schoten 2900 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook.
Op zoek naar een specifiek type? Appartement te koop in Schoten. Huis te koop in Schoten. Garage te koop in Schoten. Grond te koop in Schoten. Bedrijfsvastgoed te koop in Schoten. Kot/kamer te koop in Schoten. Nieuwbouwproject te koop in Schoten.
Vaart schoten Trovit.
Rapporteren Bekijk huis. Immovlan.be 30 dagen geleden. Huis te koop Schoten Immovlan RAI11889. 2900, Schoten, Provincie Antwerpen. Een woning in de wijk Bloemendaal" te Schoten staat nooit lang te koop. Deze wijk heeft dan ook vele pluspunten: verkeersarm, ideaal voor.

Contacteer ons