Op zoek naar te koop in Schoten?

te koop in Schoten
Villa Te Koop in Schoten, 2900 Sinjoor Makelaars.
Villa te Schoten 2900. Info/bezoek: 03 646 66 55 of info@sinjoor.be Bourgondische stijlvilla op ca. 2.000m zuid in groene verkaveling De List met oude bomen. Mogelijkheid voor vrij beroep of tweewoonst. 70m met haard, ingerichte leefkeuken, berging, wasplaats en garage. Klein appartement ev.
houseofcrete.nl
Huis te koop in Schoten 310.000.
Schoten 353 Huis 4 Kamers. Een bezoek aanvragen. Print de brochure. Centrum 1.2 km 4 min met de auto. Supermarkt 1 km 3 min met de auto. Ziekenhuis 1.4 km 5 min met de auto. School 597 m 7 min te voet. Trein 8.8 km 17 min met de auto. Bus 305 m 4 min te voet. Zeer mooie en ruime gezinswoning met een prachtige tuin. De woning is ingedeeld als volgt; een inkom op tegelvloer, een volledig ingerichte keuken, open naar de woonkamer toe. Een gezellige livng met eetkamer en aansluitend een extra veranda achtige ruimte met grote licht koepels en zicht op de mooie tuin. Op de 1ste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, lavabo in meubel en toilet.
kundengewinnung im internet
Dreambaby: alles voor toekomstige ouders en hun baby.
Met je gloednieuwe gezinnetje op vakantie gaan, dat betekent: quality time! We hebben alles in huis om hen comfortabel te dragen en veilig op de fiets of in de auto te zetten. Neem je baby dus gezellig mee op stap en geniet met volle teugen van elkaar!
optimize
0 Panden te koop in Schoten First Immo.
Tenslotte kunnen ouders en kinderen nog een laatste keer ontspannen voordat het nieuwe schooljaar begint op Park Happening Schoten. De laatste zaterdag van de grote vakantie kan je in het Gemeentepark genieten van diverse activiteiten en muziekvoorstellingen. Dit alles maakt van Schoten de ideale thuishaven voor een uitgebreid publiek. U zocht op te koop in Schoten.
Aanbod te koop Heylen Vastgoed.
Immo Schoten 2900 Aanbod te koop. Heylen Vastgoed biedt u een ruim aanbod aan huizen, appartementen, gronden en nieuwbouw te koop in Schoten. Hebt u niet gevonden wat u zocht. Schrijf u dan zeker in op onze blijf op de hoogte functie.
Huis kopen in Schoten.
Bent u op zoek naar een koophuis in Schoten? Hieronder vindt u een selectie van onze actuele portfolio in het segment Huis kopen. Voor het verdere aanbod van koophuizen klikt u op Meer resultaten. Saved to watch list. Removed from watch list. Villa in rustige wijk Koningshof te Schoten.
Te Koop EST8 Vastgoed.
Op te frissen woning met 4 slaapkamers te koop in Schoten. Klein beschrijf mogelijk Energiezuinige woning Geïsoleerd dak Dubbel glas Steekt u graag de handen uit de mouwen en zoekt u een pand dat u helemaal kunt inrichten naar eigen smaak?
Welkom op Apotheek.be Apotheek.be.
Zoek je tussen 22 uur en 9 uur een apotheek van wacht in één van onderstaande regios? Waas en Dender regio. Om te weten welke apotheek er de nachtwacht organiseert, moet je bellen zonaal tarief. Klik hier voor meer info.

Contacteer ons