Op zoek naar woning te koop schoten?

woning te koop schoten
Beste service, vertrouwd dichtbij. Expert.nl.
Expert: vertrouwd dichtbij. Expert is in 2018 voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de Beste Winkelketen in de Elektronica branche van Nederland; iets waar we natuurlijk supertrots op zijn! Al jaren is Expert dé klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica in Nederland.
lening berekening
Immo Schoten Te Koop in Schoten 2900 Immoscoop.
Woning Te Koop in Schoten. Brechtsebaan 236 2900 Schoten Slaapkamers: 3 Woonopp: 80 m 2 Terreinopp: 151 m 2 Bekijk dit pand bij de makelaar. Meer info en fotos. 4d geleden toegevoegd door Immo De Laet. Commercieel Te Koop in Schoten.
https://www.vlaamskrediethuis.be/krediet-aanvragen
Huis te koop in Schoten Heylen Vastgoed.
Kruiningenstraat 115, 2900 Schoten. Ligging: gelegen op een boogscheut van Schoten centrum. Goede aansluiting op invalswegen. Indeling: Gelijkvloers: Ruime inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer, veranda Op de eerste verdieping: 3 slaapkamers toegang naar zolder. Deze ruime eengezinswoning ligt in een leuke buurt met scholen en openbaar vervoer in de nabijheid. Daarnaast is er een goede verbinding met invalswegen. U betreedt de woning via de inkomhal, deze geeft toegang tot de ruime woonkamer met aansluitend de gerenoveerde keuken.
SEO checker
Huizen te koop Goetstouwers Immobiliën.
toevoegen aan favorieten. leuke woning met mogelijkheden, 3 slpks, met tuin. Schoten Deze leuke woning met mogelijkheden nog verder af te werken is rustig gelegen vlakbij het centrum van Schoten. Op het gelijkvloers is een inkomhal, apart toilet, living met lichtstraat, een open ke.
http://www.printexpress24.de/
Wellimmo Woningen.
Te koop: Uitzonderlijke woning. Te koop: Burgerwoning. Te koop: Burgerwoning. Te koop: Uitzonderlijke woning. Te koop: Uitzonderlijke woning. Te koop: Bel-étage. Te koop: Villa. Te koop: Rijwoning. Te koop: Bel-étage. Te koop: Rijwoning. Te koop: Uitzonderlijke woning. Te koop: Woning.
Villa te koop in Schoten PROVAS Horstebaan.
Indrukwekkende villa met een bewoonbare oppervlakte van ca 600 m, met de oprijrit gelegen aan de Horstebaan. Een gegeerde plek in Schoten, vlakbij het centrum en vlakbij de uitvalswegen, ideaal qua bereikbaarheid. De villa is gelegen quasi in het midden van een perceel van ca 4.700 m. Deze inplanting geeft de villa nog meer grandeur omdat ze volledig omringd is door groen en bovendien grenst aan een park. De renovatie van deze uitzonderlijke woning heeft een uiterst meticuleuze aanpak gekend. Alle werken zijn uitgevoerd volgens de regels van de kunst door de allerbeste vaklieden. Enkel het skelet van de villa is behouden, alles is volledig vernieuwd en deels zelfs nog uitgebreid. Er is een zeer grote nadruk gelegd op energiezuinigheid. Op het vlak van isolatie zorgen dubbele geïsoleerde buitenmuren en gecoate ramen voor een ideaal binnenklimaat. Twee nieuwe Daalderop hoogrendementsverwarmingsketels. Alle elektriciteitswerken, leidingen, vloerverwarming en pleisterwerken zijn reeds afgewerkt. Oneindig veel ledverlichting, volledig regelbaar, is aanwezig. Het is echter een bewuste keuze van de eigenaar om de doorgedreven renovatie hier te stoppen.
Villa te koop Schoten CumLaude.
Villa te koop in de mooie buurt van Schoten. Bij Cum Laude hebben we altijd wel prachtige woningen te koop staan. Zo staat er ook regelmatig een unieke villa te koop in de regio Schoten. We hebben gedegen kennis van elke woning die wij verkopen en het omliggende gebied.
Woningen te koop in Schoten De ideale woning.
Woningen te koop in Schoten. Momenteel worden door de Ideale Woning een aantal. nieuwbouwprojecten voor koopwoningen afgewerkt. U kan zich nu reeds inschrijven als kandidaat-koper! Meer details over de woningen vindt u hier. Voor vragen kan u steeds terecht bij de huurboekhouding.

Contacteer ons