Meer resultaten voor schoten vaart

schoten vaart
Openingsuren Prima De Vaart in Schoten.
Prima De Vaart. Prima De Vaart Alle winkels van Prima. Prima De Vaart is vandaag open tot 1830. maandag 23 april. dinsdag 24 april. woensdag 25 april. donderdag 26 april. vrijdag 27 april. zaterdag 28 april. zondag 29 april. Info laatst gecontroleerd op 26 maart 2015. Info niet correct? Laat het ons weten! Uitzonderlijk open op dinsdag 1 mei 2018 voor Feest van de Arbeid. Uitzonderlijk open op donderdag 10 mei 2018 voor Hemelvaart. Villerslei 6, 2900 Schoten. Andere supermarkt in regio Schoten Populair in Schoten.
https://www.seopageoptimizer.vlaanderen/nl/default/2008289/SEA.aspx
Groen licht voor Wonen aan de Vaart Schoten Regio HLN.
Groen licht voor Wonen aan de Vaart. 22 november 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Schoten Het schepencollege van Schoten heeft het licht op groen gezet voor het bouwproject Wonen aan de Vaart. Het project is omstreden, want verschillende buurtbewoners vinden het te grootschalig en vrezen voor extra verkeersdrukte.
SEO
Kanaal Dessel-Turnhout-Schoten Wikipedia.
7 in Schoten. Het kanaal in Schoten, met in de verte de Botermelkbrug. Keersluis ter hoogte van Ravels. Kijk vanop brug in Klein-Veerle in de gem. Het Kanaal Dessel-Turnhout-Schoten is een kanaal in de Belgische provincie Antwerpen. Het verbindt het Kanaal Bocholt-Herentals te Dessel met het Albertkanaal te Schoten.
seo
255 woningen aan de Vaart Schoten Regio HLN.
Foto Laenen Aan de Vaart zal een ponton aangelegd worden om de bezoekers een uitzicht te geven op het water. Schoten Tien jaar nadat projectontwikkelaar Mevacom de eerste gronden kocht in het binnengebied aan de Vaart, is er nu eindelijk een verkavelingsaanvraag ingediend voor het project Aan de Vaart.
Kanaal Dessel Turnhout Schoten Binnenvaart in Beeld.
Sluis 6 Schoten. Sluis 9 Schoten. Sluis 10 Schoten. Wrijfhout met naam. Massief houten bout met moer. februari 2016 2100.: Het Kanaal Dessel-Turnhout-Schoten is een kanaal in de Belgische provincie Antwerpen. Het verbindt het Kanaal Bocholt-Herentals te Dessel met het Albertkanaal te Schoten.
Vaart schoten Trovit.
Huis te koop Schoten 2 slaapkamers code 7450. 2900, Schoten, Provincie Antwerpen. Nabij het centrum van Schoten met zicht op de vaart vindt U deze woning. Een woning met vele mogelijkheden. De woning zelf is te renoveren of. Rapporteren Bekijk huis.
Woonproject Aan De Vaart volgend jaar van start Schoten Het Nieuwsblad.
We hopen zelfs assistentiewoningen te kunnen integreren. Voorstelling Aan De Vaart, zaterdag 24/10, 10-13 uur, t Dorp, Jozef Van Craenstraat 1, Schoten. Wil je meer weten over het project in Schoten? Klik hier en lees het volledige artikel. 1 Geen abonnement?
Zwemmen in de vaart meer dan natte droom Schoten Gazet van Antwerpen.
Schoten Gemeenteraadslid Walter Brat N-VA wil dat er nu en dan opnieuw gezwommen wordt in het kanaal Dessel-Schoten. Wat mogelijk is in de Brugse reien, moet in Schoten vaart toch ook kunnen, aldus Walter Brat. Hij droomt van een recreatief en educatief waterfeest in 2017.

Contacteer ons