Resultaten voor nieuwbouw appartementen te koop schoten

nieuwbouw appartementen te koop schoten
Appartementen te koop in Schoten ERA Belgium.
Wij sturen u een e-mail van zodra wij nieuwe panden in onze portefeuille krijgen die voldoen aan uw zoekopdracht. Niet meer weergeven. 2 resultaten voor appartementen in Schoten. Sorteer op Prijs aflopend. Gelijkvloers appartement van 88 m met aparte garagebox.
check speed website
Appartement in Schoten Meeusen vastgoed.
Kruispadstraat 7 2900 Schoten. Nieuwbouw project met 6 appartementen in centrum Schoten, op wandelafstand van de Markt van Schoten. Voor de gelijkvloerse appartementen zijn er ruime tuinen voorzien, de appartementen op de verdiepingen hebben ruime terrassen van 22m en meer.
search engine optimisation
Nieuwbouw ImmoVivo.
Deze nieuwbouw gesloten bebouwing op een perceel van 107m met hedendaagse indeling ligt in het centrum vlakbij winkels. Deze nieuwbouw gesloten bebouwing op een perceel van 107m met hedendaagse indeling ligt in het centrum vlakbij winkels, scholen en openbaar vervoer en met goede verbinding A12. De woning heeft een praktische layout en omvat op de gelijkvloers een inkomhal met apart gastentoilet en kleine wastafel. De grote ramen in. We vinden dit nieuwbouwproject met lift op slechts enkele meters wandelen van het commercieel centrum te Hoevenen en m. We vinden dit nieuwbouwproject met lift op slechts enkele meters wandelen van het commercieel centrum te Hoevenen en met goede verbinding A12. Het betreft een hoogwaardig afgewerkt nieuwbouwproject bestaande uit 2 bouwlagen met 5 appartementen en 9 autostaanplaatsen.
SEO Page Optimizer Nederland
Appartement verkocht te SCHOTEN, Heikantstraat 86.
Algemene staat: Nieuwbouw. Kadastraal inkomen: 000., EPC Unieke Code: 11040-G-2011_8894/EP00410/SV/A001/D01. EPC Waarde kWhm.: KOOP NU MOGELIJK MET KLEIN BESCHRIJF! Schitterend instapklaar gelijkvloers nieuwbouwappartement van respetievelijk 75 m van een jong 2015 en zeer verzorgd gebouw te Schoten, opgetrokken met kwaliteitsvolle en duurzame materialen.
Nieuwe appartementen aan het kanaal in Sint-Jozef De Noorderkempen.
Vanaf juni verhuurt De Noorderkempen twee nieuwbouwappartementen aan het kanaal in Sint-Jozef Rijkevorsel. De woning die er eerst stond was sterk verouderd, waarop De Noorderkempen besliste om deze te vervangen door twee appartementen, inspelend op de woonbehoefte van Rijkevorsel. De voorkant van de appartementen kijkt uit op het kanaal Dessel-Schoten.
Nieuwbouw appartement Ardea Lofts te Wijnegem.
Beschikbaar: af te spreken met eigenaar. 20 lofts met grote terrassen of daktuinen. appartementen van 94m tot 272m. Prijzen van 230.000 tot 740.000. Energiezuinig met aansluiting individuele geothermische warmtepomp en mogelijkheid zonnepanelen. Afgesloten, overdekte of open parkeerplaatsen. Gelegen op een domein van ca.
Te koop appartement in Schoten Trovit.
appartement panne winkelstraat. gerenoveerd appartementen antwerpen. appartement zuid gent. 2 slaapkamers woonst antwerpen. zimmo 30 dagen geleden. Appartement te koop voor 255000 euro met 2 slaapkamers. 2900, Schoten, Provincie Antwerpen. Instapklaar appartement, 1ste verdieping, op top-ligging in Residentie Ullenshof in het centrum van Schoten.
Nieuwbouw Schoten Sinjoor Makelaars.
Bent u geïnteresseerd in het kopen of huren van nieuwbouw in Brasschaat, Schoten of de omgeving? Neem dan contact op en kom alles te weten over de beschikbaarheid van nieuwbouw in deze regio. Bekijk ons aanbod aan nieuwbouw in Schoten, Brasschaat en omgeving.

Contacteer ons