Meer resultaten voor te koop schoten vaart

te koop schoten vaart
te koop Meeusen vastgoed.
op de hoogte. Indien u niet onmiddellijk vindt wat u zoekt, kan u via deze link uw wens kenbaar maken. Van zodra wij een pand hebben dat aan uw wensen voldoet, wordt u op de hoogte gebracht. Meeusen vastgoed BVBA.
Phishing
Groen licht voor verkavelingsvergunning Kruispad Gemeente Schoten.
Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Schoten keurde dinsdag 21 november 2017 de verkavelingsvergunning Kruispad goed. Het project ken je misschien ook als project A an de Vaart. Projectontwikkelaar Mevacom zal het verborgen binnengebied van 32, hectare tussen de Zaatstraat, Theofiel Van Cauwenberghslei, Kruispadstraat en Fluitbergstraat ontwikkelen en toegankelijk maken voor alle Schotenaren. Klik hier om het plan te bekijken.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Dienstboekje FOD Mobiliteit.
Materie omtrent het dienstboekje behoort sedert 01 januari 2015 tot de bevoegdheden van de gewesten. Voor informatie in verband met het dienstboekje kunt u terecht bij.: Loket Binnenvaart Waterwegen en Zeekanaal. Hoogmolendijk 1 te 2900 Schoten. Tel: 32 03 546 06 83.
lening berekening
Hotel Wenduine en Hotel Westende Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Zij hadden het eigendom op 13 oktober 1970 aangekocht van Angele Simonne Vanderhelst, gehuwd met Emile Van der Maelen, wonende te Schoten, Dennenlei 19. Angele Vanderhelst had het eigendom op 4 januari 1946 aangekocht van de familie Roofthooft. Uit de verkoopakte blijkt dat Schepens-Michels reeds in Wenduyne woonachtig waren.
Amsterdam
Te Koop EST8 Vastgoed.
Op te frissen woning met 4 slaapkamers te koop in Schoten. Klein beschrijf mogelijk Energiezuinige woning Geïsoleerd dak Dubbel glas Steekt u graag de handen uit de mouwen en zoekt u een pand dat u helemaal kunt inrichten naar eigen smaak?
Wellimmo Schoten, Dakappartement VERKOCHT! Instapklaar dakappartement met groot terras en garage.
Heikantstraat 81 2.1, 2900 Schoten. Bekijk op kaart. 140m 2 woonopp. 424m 2 grondopp. EPC: 146 kWh/m 2. In een rustige buurt aan de Schotense Vaart ligt dit instapklaar dakappartement. Gelegen op de tweede verdieping, bereikbaar via een trap, betreedt u het appartement via een ruime inkomhal met vestiairekast en toegang tot het grote dakterras.
Verkocht: Te moderniseren landhuis nabij Vaart Schoten 2900.
Te moderniseren landhuis nabij Vaart. Verkocht Schoten Hermelijnlaan 9. Karaktervolle woning op een perceel 1102m met bijgebouw gelegen in woonwijk nabij de Vaart. Indeling: inkomhal met gastentoilet, een woonkamer 33m met houtkachel, een keuken met aansluitend een eetkamer, een veranda met rechtstreekse toegang tot de tuin.
Volvo-garage maakt plaats voor 41 appartementen in het groen Schoten Gazet van Antwerpen.
Waar al sinds 1974 aan Volvos gesleuteld wordt door de familie Postiaux, start volgend jaar de aanleg van een nieuw woonerf. In de bocht van de Heikantstraat in Schoten, met zicht op de vaart, zal plaats zijn voor 41 appartementen, verspreid over drie gebouwen. Een drukke autowerkplaats te midden van een woonwijk is niet meer van deze tijd.

Contacteer ons