Zoeken naar serviceflats te koop schoten

serviceflats te koop schoten
Das Kapital: Bejaarden worden uitgekleed in serviceflats.
Gevolg: de boel veranderde in oude meuk waar de volgende generatie bejaarden geen trek in had. Steeds meer appartementen kwamen leeg te staan en de servicekosten schoten omhoog. Want de kok, de receptioniste en de alarmknop moesten door een steeds kleinere groep worden opgehoest. Waardoor er weer minder geld overbleef voor het onderhoud en de boel verder verloederde. Tweede probleem: serviceflats staan vaak op toplocaties.
ppc
Te Koop Antress.
Op de nieuwbouwwijk Groen Zuid gelegen serviceflats 2 met zuid geörienteerde terrassen, kelderbergingen en één au. Op de nieuwbouwwijk Groen Zuid gelegen serviceflats 2 met zuid geörienteerde terrassen, kelderbergingen en één autostaanplaats. Eén van de appartementen is thans verhuurd en biedt een rendement van 52%, het andere appartement staat thans nog leeg maar wordt te huur aangeboden. Aankoop onder 10% registratie e. Volledige gerenoveerd appartementsgebouw met 6 appartementen zonder lift. Algemeen: In dit gebouw zijn er 6 appartem. Volledige gerenoveerd appartementsgebouw met 6 appartementen zonder lift. Algemeen: In dit gebouw zijn er 6 appartementen te koop, 2 op de gelijkvloers verdieping, 2 op de eerste verdieping en 2 op 2de verdieping.
backlinks generieren
Geen bewoners voor gloednieuwe serviceflats Schilde Het Nieuwsblad.
Overal hebben OCMW's' af te rekenen met lange wachttijden voor de invulling van bejaardenwoningen, maar in Schilde geraken vijf gloednieuwe serviceflats maar niet bewoond. De flats maken deel uit van een contingent van 22 die begin dit jaar instapklaar werden opgeleverd aan de Molenstraat.
wiki
Bremdael Onze serviceflats.
In totaal beschikken we over 60 serviceflats. Deze kunnen bewoond worden door alleenstaanden en echtparen. De flats bevatten een living, eethoek, keuken, 1 slaapkamer, badkamer en berging. De totale oppervlakte bedraagt 58 m, inclusief terras. Een serviceflat is steeds rolstoeltoegankelijk.
https://www.uwvbomakelaar.nl/
Schuttershof verhuurt ook zorgflats Schoten Gazet van Antwerpen.
08/04/2009 om 0557.: Schoten Van de 110 serviceflats op de OCMW-residentie Schuttershof worden er 35 te huur aangeboden aan 65-plussers die drie jaar in Schoten wonen. Momenteel zijn hiervan 13 flats verhuurd. Het OCMW vraagt geen vaste huurprijs, maar bekijkt het inkomen, spaargeld en eigendom van de senior om de huur vast te stellen.
Residentie Koningshof.
U kunt naar hartelust genieten van een gezonde boswandeling of een wandeling om de waterpartij in de prachtig aangelegde tuin. In het gezellige restaurant worden heerlijke gerechten geserveerd en wordt de familie regelmatig uitgenodigd voor een optreden, happy hour of gewoon een kopje thee met hun dierbaren. Botermelkbaan 4 2900 Schoten BE.
Serviceflat Oldenborgh Huisvesting Ouderen Zeist Digitale Sociale Kaart Nederland.
Dit betekent, dat ook van toekomstige bewoners verwacht mag worden, dat zij in principe bereid en in staat zijn hieraan te zijner tijd een bijdrage te leveren. De exploitatiekosten moeten, omdat serviceflats niet gesubsidieerd worden, geheel worden bestreden door de bewoners zelf d.m.v.
Serviceflats te koop in Schoten 2900 Hillewaere.
Te Koop 62 Te Huur 51. Te Koop 31 Te Huur 7. Te Koop 35 Te Huur 0. Keuze Te koop. Type Vastgoed Alle types. Hou me op de hoogte. Overzicht Kaart Lijst. Serviceflats te koop in Schoten 2900. Serviceflat te Turnhout.

Contacteer ons