Zoeken naar serviceflats te koop schoten

serviceflats te koop schoten
Serviceflatgebouw Residentie Schuttershof Serviceflats.
Serviceflats te koop. U bent hier. Serviceflatgebouw Residentie Schuttershof. Serviceflatgebouw Residentie Schuttershof. Jozef Van Craenstraat 3 17. Vanaf 1284, per dag. De groep van Assistentiewoningen Residentie Schuttershof uit Schoten Antwerpen heeft een capaciteit van 110 bewoners.36 assistentiewoningen worden via verhuring ter beschikking gesteld, 74 assistentiewoningen worden via een obligatiepakket in woonrecht ter beschikking gesteld.Voor het huursysteem komen enkel personen in aanmerking die ofwel drie jaar gedomicilieerd zijn in Schoten of in het verleden 25 jaar gedomicilieerd zijn geweest in Schoten.
Vulnerability
Error Title.
seo bamberg
Serviceflats. phone-incoming. phone-outgoing. linkedIn. youtube. circle-close. star. star-outlined. tag. arrow-circle-right. arrow-circle-up. download. close-x. calendar. check. arrow-down. arrow-left
De huurprijs hangt net zoals de koopprijs af van het type flat. Ook de serviceflats in onze bestaande locaties zijn te huur. In totaal bieden we zo meer dan 3.000 flats aan, in alle districten van Antwerpen en in Onze-Lieve-Vrouw-Waver.
rolex
Serviceflats te SCHOTEN Woonzorgweb.
Woonzorg web Dé rusthuizen serviceflats website. Aanmelden Plaats een zoekertje. Serviceflats te huur. Serviceflats te koop. U bent hier. Serviceflats te SCHOTEN. Serviceflatgebouw Residentie Schuttershof. Jozef Van Craenstraat 3 17. Vanaf 1284, per dag. Woonzorgcentra in Antwerpen. Woonzorgcentra in West-Vlaanderen.
Welkom Hof van Schoten.
Hof van Schoten is een nieuw familiaal woonzorgproject voor senioren, bestaande uit een nieuwbouw woonzorgcentrum met 73 kamers en 16 nieuwbouw assistentiewoningen. Zowel in het woonzorgcentrum als in de assistentiewoningen wordt er gefocust op het aanbieden van hoogstaande, kwaliteitsvolle vormen van wonen, welzijn, zorg en service.
Schuttershof verhuurt ook zorgflats Schoten Gazet van Antwerpen.
08/04/2009 om 0557.: Schoten Van de 110 serviceflats op de OCMW-residentie Schuttershof worden er 35 te huur aangeboden aan 65-plussers die drie jaar in Schoten wonen. Momenteel zijn hiervan 13 flats verhuurd. Het OCMW vraagt geen vaste huurprijs, maar bekijkt het inkomen, spaargeld en eigendom van de senior om de huur vast te stellen.
Residentie Jacobsmarkt 65 luxe serviceflats in centrum Turnhout.
Een investering in levenskwaliteit: voor eigen gebruik of als belegging. Inderdaad, de Luxe Service-appartementen worden te koop aangeboden om door U bewoond te worden, of als investering om er pas later gebruiken van te maken. In dit laatste geval geniet U een interessant beleggingsrendement.
Geen bewoners voor gloednieuwe serviceflats Schilde Het Nieuwsblad.
De flatjes zijn geschikt voor zowel alleenstaanden als koppels. Het OCMW realiseerde deze nieuwe serviceflats via Serviceflat Invest. Hierdoor moest het zelf geen kapitaal vrijmaken of lenen, en kon de investering van het bestuur gespreid worden over 27 jaar. Illegale taxichauffeur komt mogelijk toch voor rechter voor dood Didier Bartholomeus. De Antwerpse kamer van inbeschuldigingstelling beslist op 17 mei of Saddam E.A. uit Merksem zich voor de rechtbank zal moeten verantwoorden voor de onopzettelijke doding van Didier Bartholomeus 25 u. Omgeving Albertkanaal geteisterd door dubbele stankgolf: merkbaar tot in Schilde. Grote delen van Schoten, Schilde, Wijnegem en zelfs Deurne werden maandagvoormiddag geteisterd door een dubbele stankgolf. Leerlingen VTI bouwen grote vrolijke pipowagen voor therapiecentrum De Kanteling. Een vrolijke pipowagen: tegenwoordig is het helemaal in. Op vraag van De Kanteling, een groepspraktijk uit Schilde, bouwen de leerlingen van het zevende jaar industriële houtbewerking van VTI Zandho. Leden en sympathisanten van Fietsersbond applaudisseren. De applausactie van Fietsersbond Voorkempen Wijnegem, Schilde, Zoersel, Malle vond plaats op het fietspad aan het gemeentehuis van Westmalle, vlak bij de gevaarlijke oversteekplaats Zoerselbaan An. Winkeliers Turnhoutsebaan begraven strijdbijl om samen te werken: Ons handelscentrum moet opnieuw bruisen.

Contacteer ons