Meer resultaten voor vaart schoten

vaart schoten
Kanaal Dessel-Turnhout-Schoten Wikipedia.
De verbinding tussen Turnhout en Schoten werd gestart in 1854 maar het zou tot 1875 duren vooraleer het kanaal over de volledige lengte klaar was. Langsheen de noordkant van het kanaal, vanaf brug nummer 2 bij Turnhout tot brug nummer 9 bij Sint-Lenaarts, reed destijds een buurtspoorweg lijn 258.
LvL wimperlift
Groen licht voor Wonen aan de Vaart Schoten Regio HLN.
Groen licht voor Wonen aan de Vaart. 22 november 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Schoten Het schepencollege van Schoten heeft het licht op groen gezet voor het bouwproject Wonen aan de Vaart. Het project is omstreden, want verschillende buurtbewoners vinden het te grootschalig en vrezen voor extra verkeersdrukte.
optimization for search engines
Openingsuren Prima De Vaart in Schoten.
Prima De Vaart. Prima De Vaart Alle winkels van Prima. Prima De Vaart is vandaag open tot 1830. maandag 23 april. dinsdag 24 april. woensdag 25 april. donderdag 26 april. vrijdag 27 april. zaterdag 28 april. zondag 29 april. Info laatst gecontroleerd op 26 maart 2015. Info niet correct? Laat het ons weten! Uitzonderlijk open op dinsdag 1 mei 2018 voor Feest van de Arbeid. Uitzonderlijk open op donderdag 10 mei 2018 voor Hemelvaart. Villerslei 6, 2900 Schoten. Andere supermarkt in regio Schoten Populair in Schoten.
seo sea
255 woningen aan de Vaart Schoten Regio HLN.
Foto Laenen Aan de Vaart zal een ponton aangelegd worden om de bezoekers een uitzicht te geven op het water. Schoten Tien jaar nadat projectontwikkelaar Mevacom de eerste gronden kocht in het binnengebied aan de Vaart, is er nu eindelijk een verkavelingsaanvraag ingediend voor het project Aan de Vaart.
gwo working at height
Vaarttheater thuis.
Nieuwe wijk slaat brug tussen centrum en vaart Schoten Gazet van Antwerpen.
05/07/2017 om 0300: door jan auman. Deze week is het openbaar onderzoek gestart rond de verkavelingsaanvraag voor de aanleg van de grootste nieuwe woonwijk in Schoten sinds jaren. Mevacom wil op een nu nog grotendeels verborgen terrein van 32, hectare tussen het centrum en de vaart 255 eengezins, meergezins en assistentiewoningen bouwen.
De Vaart Verjaart Gemeente Schoten.
In Schoten ligt de nadruk van de herdenking op het vaarttoerisme dat vele jaren het zicht van de vaart mee bepaalde. Verschillende organisatoren en verenigingen dragen hun steentje bij om de vaart in de bloemetjes te zetten. Diverse locaties langs de vaart.
Groen licht voor verkavelingsvergunning Kruispad Gemeente Schoten.
Groen licht voor verkavelingsvergunning Kruispad. Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Schoten keurde dinsdag 21 november 2017 de verkavelingsvergunning Kruispad goed. Het project ken je misschien ook als project A an de Vaart. Projectontwikkelaar Mevacom zal het verborgen binnengebied van 32, hectare tussen de Zaatstraat, Theofiel Van Cauwenberghslei, Kruispadstraat en Fluitbergstraat ontwikkelen en toegankelijk maken voor alle Schotenaren.

Contacteer ons