Meer resultaten voor vaart schoten

vaart schoten
De Vaart Verjaart Gemeente Schoten.
Twee maanden lang donderdag 30 juni tot en met zondag 4 september 2016 toveren we het Havenplein om tot een ontmoetingsplek voor families, kinderen en iedereen die in een ongedwongen sfeer een plezierig dagje vol sport, spel en cultuur aan Schoten vaart willen beleven.
www.italian-design.nl
Botulisme in de vaart: blijf uit het water! Gemeente Schoten.
Film over Schoten. Het Schotens lied. Communicatie en inspraak. Adviesraden en raadscommissies. Infogids en onthaalbrochure. College van burgemeester en schepenen. Botulisme in de vaart: blijf uit het water! Botulisme in de vaart: blijf uit het water! Er werden zieke en dode watervogels aangetroffen in de Schotense vaart die symptomen vertoonden van botulisme.
SEO Page Optimizer France
Uw makelaar in Schoten Meeusen vastgoed.
In 2010 hebben wij onze intrek genomen op de commerciƫle hoek aan de Villerslei, vlakbij Schoten Vaart. Sindsdien doen Jim Meeusen als zaakvoerder en Sofie Claessens als kantoorverantwoordelijke, er alles aan om een frisse wind te doen waaien in de Schotense vastgoedwereld.
ppc results
Dienstboekje FOD Mobiliteit.
Materie omtrent het dienstboekje behoort sedert 01 januari 2015 tot de bevoegdheden van de gewesten. Voor informatie in verband met het dienstboekje kunt u terecht bij.: Loket Binnenvaart Waterwegen en Zeekanaal. Hoogmolendijk 1 te 2900 Schoten. Tel: 32 03 546 06 83.
google analytics support
Welkom Doktershuis De Brug.
Welkom op de website van Doktershuis De Brug te Schoten. Wij zijn een groep van 9 huisartsen die samenwerken om aan eerlijke en kwaliteitsvolle geneeskunde te doen. Op deze site vindt U allerlei nuttige informatie onder andere wat betreft openingsuren, afspraken en medewerkers.
Groen licht voor verkavelingsvergunning Kruispad Gemeente Schoten.
Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Schoten keurde dinsdag 21 november 2017 de verkavelingsvergunning Kruispad goed. Het project ken je misschien ook als project A an de Vaart. Projectontwikkelaar Mevacom zal het verborgen binnengebied van 32, hectare tussen de Zaatstraat, Theofiel Van Cauwenberghslei, Kruispadstraat en Fluitbergstraat ontwikkelen en toegankelijk maken voor alle Schotenaren.
Fietsen langs de vaART Kempen.
Van muurschilderingen tot een XL postkaart uit de oude doos: op een tiental locaties langs het Kanaal Dessel-Turnhout-Schoten visualiseren kunstzinnige voorwerpen voortaan het verhaal van dit opmerkelijk kanaal. De volledige verhalen vind je via de gratis app izi.travel, route de vaART. Het traject loopt langsheen het kanaal Dessel Turnhout Schoten.
Openingsuren Prima De Vaart in Schoten.
Prima De Vaart Alle winkels van Prima. Prima De Vaart is vandaag open tot 1830. maandag 14 januari. dinsdag 15 januari. woensdag 16 januari. donderdag 17 januari. vrijdag 18 januari. zaterdag 19 januari. zondag 20 januari. Info laatst gecontroleerd op 26 maart 2015. Info niet correct? Laat het ons weten! Villerslei 6, 2900 Schoten.

Contacteer ons