Op zoek naar nieuwbouw appartementen schoten?

nieuwbouw appartementen schoten
Nieuwbouw project t Zand, wonen in het hart van Schoten.
De locatie van t Zand in de het hart van Schoten zorgt voor voldoende zekerheid over het waardebehoud van uw investering. Schoten om haar dorpse karakter te behouden nieuwbouw van appartementen zeer beperkt toegelaten. Dit zorgt dit voor gestegen vraag bij verkoop, maar ook bij verhuur.
www.italian-design.nl
Stijlvol wonen met fraai uitzicht over natuur en water.
Stijlvol wonen met fraai uitzicht over natuur en water. Schoten Wijnegembaan 47. Residentie Steenakker staat voor kwalitatief wonen op wandelafstand van sluis 10 Kempische Vaart. Een absolute troef is de rustige ligging vlakbij het centrum Verbertstraat en Braamstraat, en de belangrijkste verbindingswegen. U hebt de keuze uit 4 nieuwbouwappartementen met ondergrondse autostaanplaatsen, privatieve bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Alle appartementen worden hoogwaardig afgewerkt met de nodige aandacht naar comfort, binnenklimaat, akoestiek en veiligheid.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Immo Schoten Te Koop in Schoten 2900 Immoscoop.
Om je droomwoning te vinden raden we aan om panden te koop in Schoten 2900 te sorteren. Je kan dus op zoek gaan naar het goedkoopste pand te koop in Schoten 2900 of het duurste pand te koop in Schoten 2900.
Keyboost United Kingdom
Te Koop Residentieel of Commercieel Vastgoed 03.
Nieuwbouwproject van 5 ruime energiezuinige appartementen met weids uitzicht! REEDS 2 VERKOCHT! Project van 4 energiezuinige nieuwbouwappartementen met 2 slaapkamers en garagebox. Instapklaar duplex-appartement met 2 slaapkamers! Ruim appartement met groot terras op centrale ligging! Instapklaar appartement met 2 slaapkamers! Ruim appartement met terras op centrale ligging! Appartement in hartje Kapellen! Grondoppervlakte: 58 m. Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage! Verkaveling: 4 percelen bouwgrond! Bouwgrond van 200m voor gesloten bebouwing Z-W gericht. Grondoppervlakte: 200 m. Handelspand op centrale ligging. Centraal gelegen appartement met 2 slaapkamers, 2 terrassen, garage optioneel en kelder! Perceel bouwland bestemd voor een verblijf voor niet permanente bewoning. Grondoppervlakte: 1706 m. Perceel bouwland bestemd voor een verblijf voor niet permanente bewoning. Grondoppervlakte: 1720 m. een perceel bouwland bestemd voor het bouwen van weekendhuizen. Bouwperceel voor weekendverblijf op 2.075 m. Grondoppervlakte: 2080 m. Bouwperceel voor weekendverblijf op 2.075 m. Grondoppervlakte: 2075 m. Rustig gelegen bouwgrond voor weekendverblijf. Grondoppervlakte: 895 m. Ondergrondse garagebox op de Bisschoppenhoflaan. panden in de kijker. Huis te Kapellen. Gelijkvloerse woning met praktijk op een schitterende locatie nabij het centrum! Duplex te Zandvliet. Luxueus duplexappartement met 3 slaapkamers en inpandige garage! Huis te Antwerpen Ekeren. Gezellige instapklare starterswoning met tuin. Dakappartement te Schoten.
seo agency
t Waterhuys Vastgoed Vastgoedkantoor in Schilde Immo.
te koop Zoersel. laatst verkochte panden. verkocht Sint Antonius Zoersel. verkocht Wijnegem grens Schilde. Wij zoeken voor u de ideale bouwgrond of woonst binnen uw budget op de locatie waar u wenst van Malaga tot Marbella. T Waterhuys Vastgoed Bvba.
Nieuwbouwprojecten te koop in Schoten 2900 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
Huis te huur in Schoten. Garage te huur in Schoten. Grond te huur in Schoten. Bedrijfsvastgoed te huur in Schoten. Kot/kamer te huur in Schoten. Bekijk ook het aanbod in de regio rond Schoten.: Plaats je zoekertje. Mijn favoriete panden.
29 appartementen Heikantstraat dan toch vergund Schoten Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. C Maak van Schoten jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Wijkvereniging Donk reageert verbijsterd. 29 appartementen Heikantstraat dan toch vergund. 30/08/2012 om 0300: door jaa Print Corrigeer. De bestendige deputatie verleent toch een bouwvergunning voor 29 appartementen aan het kanaal Schoten-Dessel. De omwonenden reageren verbijsterd omdat hiermee een arrest van de Raad van State genegeerd wordt. Ook de gemeente tekent beroep aan. Projectontwikkelaar Vergimmo heeft al sinds 2005 de intentie om vier bestaande eengezinswoningen op de hoek van de Heikantstraat en Schotenhofdreef te slopen en te vervangen door een nieuwbouw met 29 appartementen.
Huidig aanbod Vimmo Woonconcepten.
6 luxe appartementen. Wonen in het hart van s-Gravenwezel? Vimmo Woonconcepten start binnenkort met de bouw van 6 luxueus afgewerkte appartementen. Bekijk dit project. 12 appartementen 12 woningen. Verkaveling Rozentuin bevindt zich in het centrum van Ekeren, tegenover het Veltwijckpark.

Contacteer ons