Resultaten voor nieuwbouwprojecten appartementen schoten

nieuwbouwprojecten appartementen schoten
Woonproject Aan De Vaart volgend jaar van start Schoten Het Nieuwsblad.
Er staan grote werken op stapel in de Toekomstlaan en Straalstraat op de grens van Schoten en Merksem, naast de Brug van den Azijn. Vooral de vele bedrijven daar staan voor een moeilijke periode, al. Opmerkelijke diefstal: Alleen de handen van kindje Jezus lagen er nog.
https://www.vlaamskrediethuis.be/krediet-aanvragen
Bouwwerken Vermeiren bvba Van woningen tot appartements-gebouwen, Bouwwerken Vermeiren realiseert groot en kleinschalige projecten.
Prijs vanaf 149.500 LAATSTE 3 APPARTEMENTEN! Nieuwbouw project met 6 appartementen in centrum Schoten, op wandelafstand van de Markt van Schoten. Voor de gelijkvloerse appartementen zijn er ruime tuinen voorzien, de appartementen op de verdiepingen hebben ruime terrassen van 22m en meer.
kredieten
Groen licht voor verkavelingsvergunning Kruispad Gemeente Schoten.
Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Schoten keurde dinsdag 21 november 2017 de verkavelingsvergunning Kruispad goed. Het project ken je misschien ook als project A an de Vaart. Projectontwikkelaar Mevacom zal het verborgen binnengebied van 32, hectare tussen de Zaatstraat, Theofiel Van Cauwenberghslei, Kruispadstraat en Fluitbergstraat ontwikkelen en toegankelijk maken voor alle Schotenaren. Klik hier om het plan te bekijken. Wat is een verkavelingsvergunning? Een verkavelingsvergunning bepaalt op welke plaatsen gebouwen, wegen komen te staan. Hoe dat bouwproject er juist gaat uitzien, ligt nog niet vast. Dat gebeurt tijdens een latere stap, de bouwvergunning. Plannen van de projectontwikkelaar. Projectontwikkelaar Mevacom wil een divers woonaanbod creëren voor jong en oud met ééngezinswoningen, appartementen en assistentiewoningen voor 65-plussers.
keyword
Nieuwbouw appartement Ardea Lofts te Wijnegem.
Beschikbaar: af te spreken met eigenaar. 20 lofts met grote terrassen of daktuinen. appartementen van 94m tot 272m. Prijzen van 230.000 tot 740.000. Energiezuinig met aansluiting individuele geothermische warmtepomp en mogelijkheid zonnepanelen. Afgesloten, overdekte of open parkeerplaatsen. Gelegen op een domein van ca.
Een kant-en-klare woning of wilt u zelf bouwen? Vimmo Woonconcepten.
Een nieuwe woning kopen? Vimmo Woonconcepten bouwt uiteenlopende eengezinswoningen en appartementen in de regio Antwerpen, volledig naar uw wens. U wilt er zeker van zijn dat uw nieuwe woning voldoet aan al uw eisen, want u investeert natuurlijk niet elke dag in vastgoed.
ERA projects.
Kleinschalig nieuwbouwproject in de dorpskern van Schoten bestaande uit 5 appartementen, allen met tuin en/of terras alsook een carport achteraan het gebouw. Volledig gebouwd naar de hedendaagse normen met vloerverwarming, veel lichtinval, ventilatie D alsook alle grote voordelen daar het gebouw is opgetrokken volgens de BEN principes.
Immo Schoten Te Koop in Schoten 2900 Immoscoop.
Om je droomwoning te vinden raden we aan om panden te koop in Schoten 2900 te sorteren. Je kan dus op zoek gaan naar het goedkoopste pand te koop in Schoten 2900 of het duurste pand te koop in Schoten 2900.
29 appartementen Heikantstraat dan toch vergund Schoten Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. C Maak van Schoten jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Wijkvereniging Donk reageert verbijsterd. 29 appartementen Heikantstraat dan toch vergund. 30/08/2012 om 0300: door jaa Print Corrigeer. De bestendige deputatie verleent toch een bouwvergunning voor 29 appartementen aan het kanaal Schoten-Dessel.

Contacteer ons